Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
MAREK SZELAG Michal W GRZEGORZ MALINOWSKI radoslaw borkowski IzolacjaFAGBREV (10537 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Karolu, zapomniales o wilku
Ma wiec mlodzieniec z kim pogadac, na spacer isc i wodki sie w weekend napic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
No tak to wyglada zycie w tym giermanskim kraju byle do urlopu i do Polski i oczywiscie marzenie o uzbieraniu na inwestycjach gieldowych odpowiedniej sumki na zalozenie sporej firmy i raz na zawsze opuszczenie Norwegii.

Pozatym weekendy sa fajne w stanie upojenia etanolem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Z moich obserwacji zycie w tym nordyckim kraju wyglada odrobine inaczej. Moze mam bardziej wysublimowane sposoby spedzania czasu niz spozywanie hydroksyetanu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Wysublimowane czyli ze preferujesz THC ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
Imperator1988 napisał:
No tak to wyglada zycie w tym giermanskim kraju byle do urlopu i do Polski i oczywiscie marzenie o uzbieraniu na inwestycjach gieldowych odpowiedniej sumki na zalozenie sporej firmy i raz na zawsze opuszczenie Norwegii.

Współczuję Ci strasznie, aczkolwiek jesteś idealnym przykładem tego jak wygląda naprawdę żądza pieniądza i co potrafi z człowiekiem zrobić.

Parafrazując moich znajomych, napiszę jeno: "jakie to smutne i przykre, że jedyną rzeczą jaką masz w życiu to pieniądze".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak

z kim ja rozmawiam?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:
No tak to wyglada moje zycie w tym giermanskim kraju byle do urlopu i do Polski

Poprawilam Twoja wypowiedz o 1 brakujace tam slowo (zeby miala sens i byla zgodna z rzeczywistoscia). Teraz z moim wtraceniem (pogrubione) jest wszystko ok
Po prostu wypowiadaj sie za siebie, wylacznie, a nie za innych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Lindemans napisał:
Imperator1988 napisał:
No tak to wyglada moje zycie w tym giermanskim kraju byle do urlopu i do Polski

Poprawilam Twoja wypowiedz o 1 brakujace tam slowo (zeby miala sens i byla zgodna z rzeczywistoscia). Teraz z moim wtraceniem (pogrubione) jest wszystko ok
Po prostu wypowiadaj sie za siebie, wylacznie, a nie za innych

Ale powyzej 600 000 nok brutto rocznie mozna mowic za wszystkich
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Purii_id napisał:
Imperator1988 napisał:

Współczuję Ci strasznie, aczkolwiek jesteś idealnym przykładem tego jak wygląda naprawdę żądza pieniądza i co potrafi z człowiekiem zrobić.

Parafrazując moich znajomych, napiszę jeno: "jakie to smutne i przykre, że jedyną rzeczą jaką masz w życiu to pieniądze".

pieniądze..... to on dopiero ma zamiar zarobic

600000 brutto- skatt,pozostaje jakies cirka 400000,
frajer jestes a nie byzmesman
ja mam netto niewiele mniej,i nie wale 1000 nadgodzin /rok.

czym tu sie chwalisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Tym ze to dopiero poczatek a w finnmark tyle nie place podatku i zostaje mi wiecej. A jak mi od Sierpnia dadza lønnstrinn Juridisk Rådgiver i podstawke 478 000 NOK to bede mial prawie 800 000 z max nadgodzinami na rok.

Powoli ale skutecznie naprzod
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok